Masz pw.
Będzie nowa Octa w stadzie :)
Zwiń
X
-
Ładna niunia , z bardzo dobrego rocznika i w bardzo ładnym kolorze ;-)
Tylni zderzak jest orginalny czy byla lekko klupnieta pytam z ciekawosci??
Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Baniak, po pierwsze to gratuluje autaFajnie jest widziec kolejna Octe przedliftowa :szeroki_usmiech . Co do felg to niebaw sie w 15stki tylko 16stki od razu wal i nie 195 tylko jakies szersze. Niedawno na allegro widzialem ladne szprychowe ori skodowskie 16stki 210 za niecaly 1000zl z oponami no ale raczej juz do wymiany albo na jeden sezon. Z firm na rynku napweno cos ciekawego wybierzesz rowniez. Wybor nalezy do ciebie
Komentarz
-
-
Witaj Baniak.
Zapraszam na Łódzkiego spota.
Co do felg to ja mam felgi 16 ATT i opony BFGoodrich g-Force Profiler i po 1 sezonie dla mnie super.Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
-
kubasek11, jaki Ty masz rozmiar opon?? powiem szczerze że jestem pod wrażeniem!!
Felgi są Za****ste a oponka też niczego sobie i ma dość ciekawy bierznik. Napisz może jak się zachowują na drodze czy szumią i jak podczas deszczu. Ile na nich zrobiłeś i czy widać już zuzycie??
myślałem zmienić może skodowskie 15" (od zakupu ) na coś innego, i mnie teraz nakręciłeś
PozdrawiamDamian
Komentarz
-
Komentarz